AcasăNewsCalin Nistor a dispus un control la DNA Oradea

Calin Nistor a dispus un control la DNA Oradea

Dupa recenta audiere la Parchetul General a mai multor procurori de la DNA Oradea, dupa aparitia inregistrarilor aparute in spatiul public, joi s-a aflat ca de la varful Directiei Nationale Anticoruptie s-a cerut un control.

Calin Nistor

Mai exact, DNA a anuntat ca „procurorul sef adjunct, care exercita atributiile procurorului sef al DNA, domnul Nistor Calin, a dispus efectuarea unui control la Serviciul teritorial Oradea, avand ca obiect activitatea de urmarire penala desfasurata de procurorii din cadrul acestei unitati de Parchet in cauzele despre care se face vorbire in inregistrarile aparute in spatiul public”.

Si ca „dupa finalizarea acestei activitati, se vor dispune masuri in functie rezultatele cuprinse in raportul de control ce se va intocmi cu aceasta ocazie”.

Totodata, din comunicatul DNA rezulta ca „a fost sesizata si Inspectia Judiciara din cadrul CSM pentru a verifica posibile abateri disciplinare savarsite de procurorii din cadrul Serviciul teritorial Oradea”.

author avatar
Andrei Coman
160 afisari

2 COMENTARII

  1. Personaj sinistru care a facut numai nenorociri in Ag. A perfectionat tehnica brevetata de DNA prin care erau inregistrati judecatori, avocati iar apoi erau folositi ca simple marionete in procese. Pacat ca dupa multe tentative de resetare a sistemului se ajunge in acelasi punct cu astfel de indivizi promovati din nou la ,, butoane”. Activitati facute ca acelea de la DNA Oradea au fost uzitate si in DNA Arges atunci cand seful acestei structuri raporta victorii mari in lupta cu coruptia si individul era promovat in conducerea structuri centrale. Pacat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger