Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Calea Victoriei redevine pietonala, la acest sfarsit de saptamana

Calea Victoriei redevine pietonala, la acest sfarsit de saptamana

Autor:

Daca ati ramas in Bucuresti in week-end-ul ce coincide cu scurta vacanta de la inceput de iunie, aveti ocazia sa faceti o plimbare prin Centrul Capitalei si sa redescoperiti Calea Victoriei.

 

La pas pe Calea Victoriei Septembrie 12 720x480 Calea Victoriei redevine pietonala, la acest sfarsit de saptamanaSi asta pentru ca de la Strada George Enescu si pana in Piata Victoriei nu veti mai vedea masini, in zilele de 2 si 3 iunie, perioada in care va avea loc evenimentul cunoscut multor bucuresteni amatori de plimbari la pas printr-un oras mai mereu aglomerat: “La pas pe calea Victoriei”.

Asadar, daca va tenteaza sa mergeti la evenimentul organizat de municipalitate, aflati ca timp de doua zile, incepand de dimineata de la ora 10 si pana seara, la ora 21, pe Calea Victoriei veti putea asculta muzica, vedea spectacole – de teatru si improvizatie, dar si evenimente destinate celor mici -atat ateliere creative, cat si papusi uriase, clovni si magiceni. Nemaivorbind ca puteti face si ceva cumparaturi! Si inca un amanunt: intrarea e libera!

sursa foto: creart.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!