AcasăNewsCalatoriile nelimitate cu trenul in UE, ieftinite cu 15%

Calatoriile nelimitate cu trenul in UE, ieftinite cu 15%

Biletele tip InterRail Global Pass pot fi cumparate din garile cu trafic international

Romanii care calatoresc cu mijloacele CFR Calatori in Europa pot vizita zeci de tari europene, platind cu 15% mai putin pentru biletele de tren.

Biletele tip InterRail Global Pass pot fi cumparate din garile cu trafic international

Ieftinirea de 15% este aplicata de CFR Calatori in perioada 1 februarie – 31 martie, la biletele de tip InterRail Global Pass. Pe baza acestui tip de legitimatie, pasagerii pot efectua calatorii nelimitate in 30 de tari europene (limitata fiind doar perioada de valabilitate a biletelor), din Scandinavia pana in Turcia. In plus, calatorii pot opta pentru traversarea maritima cu vaporul intre Italia si Grecia. Perioada de valabilitate a biletelor de tren este de la cinci zile pana la o luna si permite pasagerilor libertatea de a alege si chiar a schimba ruta in timpul calatoriei. InterRail Global Pass se adreseaza tuturor categoriilor de calatori: copii, tineri, adulti, seniori. Copiii beneficiaza de o reducere de 50% din pretul deja redus, iar tinerii (cu varsta pana in 26 de ani) si seniorii (cu varsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse. Biletele la oferta de tip InterRail Pass Global pot fi achizitionate in 80 de puncte de vanzare ale CFR Calatori, din statii si agentii CFR Calatori deschise traficului international.

Costuri

Pentru o perioada de calatorie de cinci zile (cu valabilitatea biletului de zece zile), la clasa I, un adult va plati 375 de euro, un copil – 187 de euro, iar un senior – 337 de euro. La clasa a II-a, pentru aceeasi perioada, un adult va plati 239 de euro, un copil 119,5 euro, un senior 215 euro, iar un tanar 156 de euro.

author avatar
Arpad Dobre
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger