AcasăNews"Cainii" i-au batut pe unguri pe "Stefan cel Mare"

„Cainii” i-au batut pe unguri pe „Stefan cel Mare”

Cu aproximativ doua ore si jumatate inainte de startul meciului Romania – Ungaria, de vineri seara, de pe National Arena, ambele tabere isi numara deja ranitii.

Cum era de asteptat, relatia tensionata dintre cele doua tari si miza meciului, calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial, au produs numeroase momente incendiare de cand primii fani maghiari au aparut in Bucuresti.

Aflati in inferioritate numerica, ungurii si-au facut de cap doar in zona Garii de Nord, in momentul in care au vazut un fan roman cu un steag.

Apoi, fanii maghiari au fost calcati in picioare de rivali si, mai ales, de jandarmi in special din cauza incidentelor pe care oaspetii le-au provocat in Centrul Vechi al Capitalei.

Ultimul incident notabil s-a petrecut pe Soseaua Stefan cel Mare, in sensul de mers catre Piata Muncii. Zeci de fani maghiari au fost atacati de ultrasii echipei Dinamo Bucuresti.

Frustrati, ungurii si-au varsat nervii pe doua autobuze RATB care li se pusesera la dispozitie. Zeci de fani, atat unguri, cat si romani au avut nevoie de interventia medicilor. Trei suporteri maghiari au fost transportati in stare grava la Spitalul Sf. Pantelimon, cu traumatisme cranio-cerebrale.

O tanara de 17 ani a lesinat in zona Garii de Nord, din cauza gazelor lacrimogene folosite de jandarmi pentru a-i potoli pe fanii maghiari.
sursa foto: rte.ie

author avatar
Cristi Ionita
386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger