AcasăNewsCainele-erou: A MURIT salvand viata unui copil de patru ani!

Cainele-erou: A MURIT salvand viata unui copil de patru ani!

Un caine ghid a salvat viata copilului stapanilor, care fusese la un pas sa fie calcat de o masina ce a trecut in viteza pe culoarea rosie a semaforului. Animalul a murit, insa, la scurt timp, fiind grav ranit in urma incidentului.

Dave Furukawa, stapanul nevazator al animalului, a povestit ca se afla la plimbare impreuna cu fiul lui in varsta de patru ani, atunci cand un sofer neatent a trecut pe culoarea rosie a semaforului. Proprietarul boxer-ului, a fost lovit de masina si internat in spital cu cateva oase rupte, in timp ce fiul lui, Will, a scapat teafar datorita animalului care l-a impins, punandu-si viata in pericol.

Boxer-ul a sarit instinctiv in apararea copilului, sustin martorii, citati de dailymail.co.uk. „Simon  (cainele, n.r.) a sarit si l-a impins pe fiul meu din calea masinii. A fost o adevarata dovada de loialitate si curaj. Il iubea cu adevarat pe fiul meu”, a povestit tatal micutului salvat de animal.

Cativa dintre martorii aflati la locul accidentului s-au grabit sa ii acorde primul ajutor baietelului cazut la pamant si, desi ranit, cainele credinciosi i-au urmat pe oameni pana acasa, pentru a se asigura ca Will ajunge in siguranta la familia lui.  Cainele nu a mai putu fi salvat in ciuda eforturilor stapanilor care l-au dus de urgenta la veterinar.

Soferul vinovat de accident a fost gasit de politie. Grupul din Ohio, care se ocupa de antrenarea cainilor ghid pentru nevazatori, a anuntat ca ii vor trimite familiei un alt patruped, insa Dave Furukawa spune ca nu-l vor uita niciodata pe Simion.

Foto: CNN

author avatar
Alina Costache
726 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger