AcasăNewsCadouri pentru milionari

Cadouri pentru milionari

Monktuod

Atunci cand banii curg cu nemiluita, iti poti, evident, permite sa faci daruri care sa exprime, printre altele, si extraordinara dare de mana de care te bucuri. Printre „obiectele“ numai bune de cadorisit cuiva drag se afla si cateva insule… singure si disponibile.

Monktuod

Monktuod

E situata aproape de Malayisia, in nordul unei insule faimoase, Borneo. Populatia locala este formata din treizeci de etnii, vorbitoare a nu mai putin de optzeci de dialecte. Insula are o jungla tropicala luxurianta si cateva plaje mici, cu vederi spectaculoase catre mare. Pretul ei este de „numai“ 11 034 362 de dolari.

West Nalaut

West Nalaut

Se afla in Marea Chinei de Sud, in Filipine, mai exact in arhipelagul Palawan care include 1780 de insule. Are 3,3 kilometri de coasta stancoasa, cu inaltimi de pana la optzeci de metri, si sapte lacuri. Marele explorator Jacques-Yves Cousteau a descris Palawan drept cel mai frumos loc pe care l-a explorat. Pretul insulei este de 8 000 000 de dolari.

Bandaa Dhidhoo

Bandaa Dhidhoo

Este o mica insula din Maldive, aflata in atolul Saviyani. In aceasta parte a Oceanului Indian se afla in jur de 1192 de insule coraligene, dar numai 202 pot fi locuite. Apele cristaline, recifele de corali si plajele albe fac din ea un obiect al dorintei. Patruzeci de minute de la aeroport se parcurg pana la ea. Pretul: 7 428 860 de dolari.

Koh Som

Koh Som

Pentru multi dintre cei foarte bogati, Thailanda este adevaratul paradis exotic. Astfel, aceasta insula aflata in golful Thailandei ar putea fi considerata o adevarata mana cereasca. Vecinatatea celebrei insule Koh Samui face din ea un loc exceptional pe care cei mai multi il pot vedea numai in filme. Pretul e aproape un „chilipir“: 3,8 milioane de dolari.

Fulanghi

Fulanghi

Se pare ca Maldivele sunt zona cea mai generoasa din Asia in ce priveste oferta de insule private, numai bune de achizitionat. Aceasta este situata in atolul Gaafu Alifu si se remarca prin faptul ca are o laguna imensa, perfecta pentru megaiahturile pe care e aproape obligatoriu sa le detina acela cere-si poate permite s-o cumpere. Se afla la douazeci de minute de aeroportul Kaadhedhoo si costa 3,5 milioane de dolari.

author avatar
eNational
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger