AcasăNews"Cadouri de Craciun" - targ la Muzeul Taranului Roman

„Cadouri de Craciun” – targ la Muzeul Taranului Roman

Targ Cadouri de Craciun

Ca la fiecare sarbatoare importanta pentru romani, si in acest an, inainte de Craciun, la muzeul aflat in apropiere de Piata Victoriei veti gasi deschis un targ cu produse si bunatati autohtone!

Targ Cadouri de Craciun

De aceasta data, targul, denumit simbolic Cadouri de Craciun, va tine trei zile. Se va deschide la finalul saptamanii viitoare, adica vineri, pe 7 decembrie, si isi va primi vizitatorii pana pe 9 decembrie.

Vor fi expuse spre vanzare atat jucarii – numai bune de oferit copiiilor de Mos Nicolae sau de Mos Craciun – podoabe si elemente ale portului traditional – ii, marame, chimire, catrinte, camasi, opinci, cat  si elemente de decor – cergi, scoarte, stergare sau lazi de zestre. Nu vor lipsi nici preparate traditionale de Sarbatori – turta dulce, cozonaci, placinte si nici alte produse care pot fi oferite in dar de Sarbatorile de iarna.

Targul va putea fi vizitat incepand cu 10 dimineata si pana la orele 18, cu mentiunea ca un bilet costa 4 lei, insa elevii, studentii si pensionarii au reducere de 50%.

author avatar
Cristina Stefan
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger