AcasăNewsCaderi de pietre pe carosabil, pe DN1, in Busteni - masina avariata

Caderi de pietre pe carosabil, pe DN1, in Busteni – masina avariata

Soferii care se afla, in aceasta ultima zi a saptamanii, la munte e bine sa aiba in vedere faptul s-a anuntat ca e aglomeratie pe DN 1 Ploiesti – Brasov, dar si faptul ca au picat pietre pe carosabil, undeva pe raza Busteniului.

Aglomeratie pe drumul national ce strabate statiunile montane. Cel putin duminica in jurul pranzului, aceasta era situatia pe DN 1 Ploiesti – Brasov, din cate au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic. Mai exact, conducatorii auto au fost informati ca era aglomeratie si ca se formasera coloane, pe sensul de coborare spre Ploiesti. Totodata, s-a transmis faptul ca si in cazul statiunii Azuga, mai ales pe sensul de coborare, s-a constatat o crestere a valorilor de trafic.

Un incident semnalat autoritatilor, care au intervenit deja si au monta jaloane ocolitoare, s-a produs pe raza statiunii Busteni, mai exact la kilometrul 132 al DN1, pe sensul inspre Ploiesti. Este vorba despre o zona in care mai multe pietre au ajuns, de pe versanti, pe carosabil, avariind un autoturism.

Soferii care vor sa evite aglomeratia pot folosi ruta alternativa DN 1A Sacele – Cheia – Valenii de Munte – Ploiesti.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger