AcasăNewsCa-n comunism: Monica Tatoiu acuza ca postacii PSD i-au blocat conturile de...

Ca-n comunism: Monica Tatoiu acuza ca postacii PSD i-au blocat conturile de Facebook

UPDATE: Monica Tatoiu a anuntat intre timp ca Facebook a decis sa-i anuleze suspendarea contului. Femeia de afaceri a precizat ca articolul publicat de National a contat mult in luarea acestei decizii.

 

Cunoscuta pentru efervescenta opiniilor sale, Monica Tatoiu e pe cale sa mai bifeze inca un razboi cu institutiile adormite  ale statului sau aflate sub conducerea unor figuri publice care decid dupa bunul plac, nicidecum in interesul cetatenilor.


Pe scurt, Tatoiu anunta ivirea unui dosar penal pe numele primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, dupa ce aceasta a refuzat sa aplice legea in privinta unor terenuri aflate in administrarea primariei. Batalia se anunta una crancena, caci postacii PSD s-au reactivat si au cerut Facebook – acolo unde Monica Tatoiu si-a exprimat opiniile – sa blocheze conturile cunoscutei femei de afaceri.
Pumn in gura

Insa Monica Tatoiu nu se lasa intimidata de armata de postaci a Gabrielei Firea si a PSD si anunta ca scandalul se va lasa cu dosar penal. Tatoiu s-a enervat dupa ce a vazut ca Firea a dat ordin ca toti functionarii din subordine sa nu mai ofere informatii sau documente inainte ca ea sa isi dea acordul. „Primarul in tot acest timp desi a fost atentionat asupra OBLIGATIEI de a proteja terenurile primariei refuza sa faca inregistrarile cerute de lege. Ceea ce se intampla acum in primarie reprezinta premisa unui dosar penal. Nu imi amintesc sa pierdut vreun proces in care luptam pentru respectarea legii. Documentele exista de 5 luni la doamna primar care refuza sa aplice legea”, a scris Tatoiu. Concret, printre altele, este vorba despre o sesizare facuta de familia Tatoiu in legatura Parcul Scoala Herastrau, proprietate publica intabulata a Municipiului Bucuresti, teren lasat de izbeliste chiar de Primaria Capitalei. Deşi Monica si Victor Tatoiu au pus in vedere Primăriei si primarului general aspectele scandaloase in legatura cu acest parc, Gabriela Firea s-a facut ca ploua. Daca la inceput s-a aratat interesata de subiect, confirmind primirea sesizarii si urmand sa revina cu un raspuns, dupa luni de tacere si inactiune, Firea pare ca s-a razbunat pe toti cei care o iau, indreptatit, la intrebari in legatura cu activitatea primariei si cheltuirea banilor publici. A dat un ordin, controversat si in afara legii, prin care se interzice tuturor conducatorilor de institutii aflate in subordine sa transmita „date, informatii si documente” fara acordul ei. Dispozitia data de Firea  a iritat-o, fireste, si pe Monica Tatoiu care, indignata, a comentat subiectul pe paginile sale de Facebook.

Monica Tatoiu considera actiunea Facebook de a-i interzice sa posteze comentarii si opinii pe propriile pagini drept un ABUZ, mai ales ca exista suspiciuni ca angajatii FB Romania ar fi mana in mana cu postacii PSD

Insemnarile acide facute de Monica Tatoiu au fost raportate masiv (postacii PSD si ai Gabrielei Firea au avut cateva nopti albe) la Facebook, astfel ca reprezentantii retelei de socializare au decis, in conformitate cu politica lor, sa-i blocheze acesteia cele doua conturi detinute, Monica Tatoiu nemaiavand  drept de accesare timp de o luna. Adica pe toata durata campaniei electorale. Cu alte cuvinte, nu zici de bine, nu mai vorbesti. Doamna Tatoiu, Coreea de Nord va zice ceva?

 

author avatar
Nicole Ionescu
935 afisari

9 COMENTARII

  1. La noi e mai rau ca in Coreeea de Nord…Ce sa te astepti de la pesedisti? Doar sunt fostii comunisti. huoooooo

  2. Tatoaica e tare/n gura si bine face. Degeaba se dau unii deranjati de aparitiile ei. Mie imi place duduia.

  3. Hotii din primarie trebuie dusi la puscarie. Daca madam Firea se c…a pe ea si nu se uita in gura cetatenilor, vai de mama ei….

  4. De-ar fi doar Parcul Scoala Herastrau singura problema a primaritei Firea….Voi chiuar nu sesizati, mai jurnalisti, ce parsiva e aceasta femeie? Iese in fiecare zi la tv, ne tine la curent cu toare realizarile si pe la spate da tunuri….

  5. Monica este genou. Corina Dragotescu a depasit-o de mult. Doua pana rame pe o singular arma de innata tensiune. Se ard, dar nu se electrocuteaza (cupleaza). Anus contra naturii, amandoua.

  6. Sistem de castig cu un subiect de film! Ai ajutor asigurat! Castiguri acasa! Neobisnuit!Un film original si bani online pentru tine! Nu e nici un risc!Cere acum detalii mai multe la adresa de email: matu.eleonora@yahoo.com

  7. Tatai oiu are placa sa nu i cada cand vorbeste.. e chemata pe la tembeliziuni ca si berbecali pt ca gura casca stau la tv cand ii vad.

  8. Castigi bani cu cel mai bun subiect de film! Te hotarasti si incepi! Noi suntem viitorul! Urmezi o cariera de viitor! Fii pregatit pentru ceva revolutionar! Cine va fi urmatorul superstar? Ne place stabilitatea si oferim stabilitate! Promovam cea mai socanta poveste! Aici este locul tau! Merge ca pe roate! Pentru mai multe detalii, contactează-mă la adresa mea de email: crismrc36@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger