Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Busoi isi cumpara sustinerea fostilor pedelisti

Busoi isi cumpara sustinerea fostilor pedelisti

Autor:

Penelist sadea, Cristian Busoi si-a delegat atributiile de secretar general al PNL unui adjunct fost pedelist – Tinel Gheorghe.

 

busoi 720x405 Busoi isi cumpara sustinerea fostilor pedelisti

Favoritul prezidential pentru sefia PNL vaneaza voturile fostilor democrat-liberali in perspectiva Congresului din 17 iunie

Fara doar si poate, alegerea unui fost democrat-liberal nu este intamplatoare, ci doar o strategie menita sa-i aduca lui Busoi voturilor ex-pedelistilor la Congres. In plus, cum Tinel Gheorghe este coordonatorul campaniei PNL pentru alegerile partiale programate sa aiba loc pe 11 iunie (cand vor fi alesi noi primari in 49 de localitati unde aceasta functie a devenit vacanta din diverse motive: demisia titularilor, invalidarea unor mandate, deces sau arestarea edililor alesi in 2016), Busoi va putea sa arunce asupra liberalilor proveniti din PDL vina pentru posibilele rezultate slabe. Miscarea lui Busoi este gandita si sa contracareze curtea pe care contracandidatul sau la sefia PNL, Ludovic Orban, o face Ralucai Turcan, tot cu gandul la atragerea sustinerii fostilor pedelisti la Congresul din 17 iunie. Iar cum Orban i-a promis lui Turcan functia de prim-vicepresedinte, zvonuri de ultima ora sustin ca Orban intentioneaza de fapt doar sa o pacaleasca pe fosta democrat-liberala si sa ofere aceasta functie, in cazul in care va ajunge sef al PNL, Alinei Gorghiu. Sursa acestui zvon ar fi, dupa cum spun voci liberale, chiar Cristian Busoi, un Busoi care pare sa fi renuntat in sfarsit la inocenta afisata.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!