Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Busoi impus, Falca exclus

Busoi impus, Falca exclus

Autor:

Biroul Politic National al PNL l-a validat, ieri, pe Cristian Busoi in functia de secretar general interimar al partidului – functie detinuta pana de curand de Marian Petrache.

 

busoi Busoi impus, Falca exclus

Cristian Busoi, ridicat in grad peste noapte

Decizia confirma zvonurile din ultimele zile si este pe placul ”patronului” Klaus Iohannis dar i-a incaierat pe liberali. Care stabilisera, duminica seara, sa nu ia nicio hotarare pana vineri, dar s-au trezit convocati luni dimineata la ora 9, prin SMS, la un BPN care incepea la 10. Rezultatul: nu au putut fi anuntati toti membrii Biroului iar o parte dintre cei contactati nu au putut ajunge la sedinta.

FALCA Busoi impus, Falca exclus

Gheorghe Falca a ajuns si el pe faras

Au fost totusi suficienti cat sa binecuvanteze ridicarea lui Busoi in gradul de secretar general, dupa cum se vede. Excelenta pentru Busoi, ziua de ieri s-a dovedit a fi una cu ghinion pentru colegul sau de partid Gheorghe Falca, care a aflat ca ANI l-a reclamat la Parchetul General banuindu-l de savarsirea infractiunii de conflict de interese. Mai exact de favorizarea, in calitate de primar, a societatii SC Pro Arhitectura Arad SRL – firma in care sotia sa este asociat. Desi Falca spune ca situatia nu impune excluderea sa din PNL, liderul PNL Raluca Turcan il contrazice. ”Eu nu cred ca trebuie sa-i cer ceva public domnului Falca. Criteriul integritatii in PNL se respecta, statutul este, de asemenea, foarte limpede”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!