AcasăNewsBusoi impus, Falca exclus

Busoi impus, Falca exclus

Cristian Busoi, ridicat in grad peste noapte

Biroul Politic National al PNL l-a validat, ieri, pe Cristian Busoi in functia de secretar general interimar al partidului – functie detinuta pana de curand de Marian Petrache.

Cristian Busoi ridicat in grad peste noapte

Decizia confirma zvonurile din ultimele zile si este pe placul ”patronului” Klaus Iohannis dar i-a incaierat pe liberali. Care stabilisera, duminica seara, sa nu ia nicio hotarare pana vineri, dar s-au trezit convocati luni dimineata la ora 9, prin SMS, la un BPN care incepea la 10. Rezultatul: nu au putut fi anuntati toti membrii Biroului iar o parte dintre cei contactati nu au putut ajunge la sedinta.

Gheorghe Falca a ajuns si el pe faras

Au fost totusi suficienti cat sa binecuvanteze ridicarea lui Busoi in gradul de secretar general, dupa cum se vede. Excelenta pentru Busoi, ziua de ieri s-a dovedit a fi una cu ghinion pentru colegul sau de partid Gheorghe Falca, care a aflat ca ANI l-a reclamat la Parchetul General banuindu-l de savarsirea infractiunii de conflict de interese. Mai exact de favorizarea, in calitate de primar, a societatii SC Pro Arhitectura Arad SRL – firma in care sotia sa este asociat. Desi Falca spune ca situatia nu impune excluderea sa din PNL, liderul PNL Raluca Turcan il contrazice. ”Eu nu cred ca trebuie sa-i cer ceva public domnului Falca. Criteriul integritatii in PNL se respecta, statutul este, de asemenea, foarte limpede”.

author avatar
Simona Badulescu
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger