Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Business » Vacante la tara cu 175 de lei pe saptamana

Vacante la tara cu 175 de lei pe saptamana

Autor:

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural – ANTREC Romania anunta debutul celei de a 25-a editii a programului  „Vacante la tara”, derulat pana in 19 iunie 2015. Pretul unui sejur cu cinci nopti de cazare si mic dejun inclus incepe de la 175 de lei/persoana.

 

pensiune brazi Vacante la tara cu 175 de lei pe saptamana

Pensiunile ofera cazare prin programul „Vacante la tara” pana in 19 iunie, saptamanal, de duminica pana vineri

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) promoveaza sejururile prin programul „Vacante la tara” si prin agentiile de turism membre, iar tarifele recomandate pensiunilor pentru actuala editie sunt urmatoarele:

–          pensiuni de 2 margarete – 175 lei/ persoana;

–          pensiuni de 3 si 4 margarete – 225 lei/ persoana;

–          pensiuni de 5 margarete – 290  lei/ persoana;

In tarif sunt incluse cinci nopti cazare in camera dubla, respectiv sase zile de sejur, prima noapte de cazare fiind aferenta zilei de duminica. Sejurul se va incheia in ziua de vineri. Fiecare pensiune participanta in acest program va oferi din partea casei micul dejun. Printre filialele ANREC participante la program se numara cele din Alba, Arges (Rucar), Bihor (Baile Felix, Baile 1 Mai, Remeti), Brasov (Bran, Moieciu, Rasnov, Teliu, Timisul de Jos, Zarnesti), Constanta, Covasna (Balvanyos, Dalnic, Targu Secuiesc), Gorj (Cartiu, Baia de Fier, Pestisani, Tismana), Iasi (Codrii Pascanilor), Maramures, Mehedinti (pensiuni din Clisura Dunarii/Cazanele Dunarii), Neamt (Ceahlau, Pipirig) si Prahova (Slanic Prahova).

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!