AcasăOldUngureanu: Basescu este usor credul

Ungureanu: Basescu este usor credul

Dornic sa se impuna lider al viitoarei drepte, Razvan Ungureanu calca in strachinile lui Traian Basescu

In loc sa stranga randurile si sa puna de-o dreapta pricopsita, Forta Civica si PMP dau cep orgoliilor. Iar Ungureanu o face si mai lata, spunand ca Basescu este un naiv usor de dus de nas.

Dornic sa se impuna lider al viitoarei drepte, Razvan Ungureanu calca in strachinile lui Traian Basescu
Traian Basescu

In buna traditie damboviteana, fuziunea preconizata intre noile formatiuni de dreapta debuteaza cu un scandal. Motivul: atat FC-ul lui Razvan Ungureanu cat si PMP-ul lui Eugen Tomac isi clameaza importanta, fiecare vrand sa fie piua-intai. Respectiv sa ”inghita” cealalta formatiune cu ocazia fuziunii. In timp ce nutreste speranta ca PMP sa se impotmoleasca la inscrierea la tribunal, Ungureanu gafeaza creionandu-i lui Basescu, ”animalul politic” nr. 1 pe meleagurile mioritice, portretul unui naiv usor de dus de nas. ”Imi pare rau ca, uneori, increderea lui Traian Basescu este inselata de oamenii in care si-a pus-o”, da Ungureanu cu bata-n balta.

Blaga nu mai vrea sa fie perceput ca ”vasal”

Orgoliile locale nu functioneaza insa doar in zona de abia infiripatelor FC si PMP, ci si in ograda veteranului PDL. Unde liderul Vasile Blaga pune discutiile recent avute cu Traian Basescu pe seama insistentei unor ”mesageri” din partid. ”Hai sa nu spunem cum a fost cu solicitarea! Adica, dupa ce primesti mai multi mesageri sfatuindu-te sa ai astfel de discutie, am avut-o, ceea ce nu m-a deranjat”, a sustinut liderul PDL, dupa ce Basescu a declarat ca s-a intalnit cu Blaga in urma unei solicitari telefonice facute de acesta din urma. Mai mult, Vasile Blaga insista sa afirme ca PDL va candida pe cont propriu la europarlamentare, desi Traian Basescu vorbeste in fiecare iesire publica despre necesitatea unificarii dreptei inainte de scrutinul europarlamentar. Iar atata ambat demonstrat de unii si de altii nu face altceva decat sa accentueze riscul ca dreapta damboviteana sa ramana in aer si dupa alegerile europarlamentare. Posibilitate care nu-i tulbura insa, dupa cat se pare, pe ”dreptii” iesiti la vanatoare de functii, nu de voturi.

author avatar
Simona Badulescu
408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger