Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Business » Tranzactii pe bursa din fata calculatorului

Tranzactii pe bursa din fata calculatorului

Autor:

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va lansa pe 30 aprilie 2015 versiunea web a propriei platforme de tranzactionare Arena-XT, prin care investitorii vor beneficia de informatii bursiere in timp real.

 

Bursa de Valori Bucuresti panou tranzactionare crop Tranzactii pe bursa din fata calculatorului

Investitorii nu mai trebuie sa se deplaseze la BVB pentru informatii despre tranzactii

Platforma web de tranzactionare Arena-XT este versiunea cea mai flexibila si mai usor de utilizat a platformei existente de tranzactionare Arena-XT Trading pentru desktop-uri. Arena-XT Web va fi disponibila pentru brokeri si clientii acestora, iar cei care o vor utiliza vor avea acces la date de piata in timp real, administrarea ordinelor (propriile ordine pot fi modificate direct din sectiunea de adancime a pietei), diverse rapoarte (tranzactii, portofoliu, dar si de activitate), grafice web .

Avantaje

Sistemul este accesat prin internet, utilizand un computer echipat cu orice sistem de operare si un browser modern. Clientul se conecteaza la sistemul Arena-XT al intermediarului pe baza datelor de acces furnizate de broker. Investitorii nu au nevoie de un manual pentru utilizarea acestui software. Aplicatia are propriul tutorial despre cum pot fi utilizate functiile platformei. Toate operatiunile sunt realizate in timp real, inclusiv confirmarile si mesajele din partea bursei. Pe platforma de tranzactionare web sunt disponibile toate tipurile de ordine implementate de BVB la nivelul motorului de tranzactionare pentru utilizatorul final (ordine Limit, Market, Unpriced, sau Hidden, Good till Date etc.). De asemenea, functia de Portfoliu ofera o imagine consolidata a banilor disponibili si a instrumentelor pe care investitorii le detin si sunt evidentiate profitul sau pierderea inregistrata.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!