AcasăOldSolutii pentru sporirea banilor la bursa

Solutii pentru sporirea banilor la bursa

Investitorii pot obtine profituri consistente pe piata de capital

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) vine cu noi solutii pentru a-i stimula pe investitori sa tranzactioneze pe piata de capital, iar una dintre acestea vizeaza reducerea comisioanelor de tranzactionare.

Investitorii pot obtine profituri consistente pe piata de capital

BVB a introdus un nou program pentru Market Maker-i menit sa stimuleze activitatea de tranzactionare. O componenta a acestui program are in vedere stimularea clientilor Market Maker-ilor pentru realizarea mai multor tranzactii intraday cu actiunile pentru care brokerul lor este Market Maker.

Avantaje pentru brokeri si investitori

Ca parte a noului program si ca un bonus pentru contributia la stimularea lichiditatii, Market Maker-ii pot primi stimulente pentru tranzactiile efectuate pe contul lor, daca indeplinesc anumite obligatii privind ordinele de cumparare si vanzare pe care le plaseaza. Noul program aduce, de asemenea, o noua abordare a Market Maker-ilor, astfel ca un broker poate opta fie pentru a fi Market Maker Clasic, sau Super Market Maker pentru o anumita actiune. Super Market Maker-ul va plasa ordine de tranzactionare (cumparare/vanzare) pentru un volum mai mare de actiuni si pentru o perioada mai mare de timp decat cele plasate de Market Maker-ul Clasic (MMC) si va plati comisioane de tranzactionare la jumatate fata de MMC. Astfel, investitorii vor gasi mai usor o contraparte, daca vor sa cumpere sau sa vanda actiuni pentru care exista un Market Maker. Detalii, pe website-ul bvb.ro.

 

author avatar
Arpad Dobre
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger