Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Business » Se cere din nou demisia ministrului Sanatatii

Se cere din nou demisia ministrului Sanatatii

Autor:

Deputatul ALDE Gratiela Gavrilescu acuza modul in care ministrul Sanatatii a gestionat situatia copiilor din Arges ajunsi in pragul mortii din cauze inca necunoscute si cere demisia lui imediata.

 

patriciu achimas cadariu 73644400 Se cere din nou demisia ministrului Sanatatii

ALDE cere demisia ministrului Patriciu Achimas-Cadariu pentru gestionarea defectuoasa a crizei celor doisprezece bebelusi infectati din cauze necunoscute

Parlamentarul arunca asupra ministrului Patriciu Achimas-Cadariu responsabilitatea atat pentru decesul a doi dintre copii, cat si pentru neidentificarea cauzei care a provocat tragedia. ”Este o situatie de criza care va depaseste! De ce nu ati declansat alerta epidemiologica? Cine coordoneaza celula de criza? De ce nu ati anuntat populatia ce masuri suplimentare ar trebui sa ia pentru a preveni imbolnavirile? Si, mai ales, cine sau ce va opreste, daca simtiti ca nu puteti controla si coordona aceasta situatie de criza, sa apelati la omologii dumneavoastra de peste hotare, care ne-ar putea veni in ajutor?”, l-a bombardat Gavrilescu cu reprosuri pe ministrul de resort, inainte de a-i indica solutia: ”Lasati portofoliul liber pentru un inlocuitor competent, de urgenta!”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!