AcasăOldProtectia Consumatorului da premii de 150 de ori mai mari pentru bonuri...

Protectia Consumatorului da premii de 150 de ori mai mari pentru bonuri fiscale

Organizatorii campaniei „Cere bonul fiscal!” ofera si premii de cate 15.000 de lei

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor (ANPCPPS ) din Romania – InfoCons si MasterCard au lansat campania „Cere bonul fiscal! Plateste cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!”, in cadrul careia vor fi acordate premii in valoare de peste 1,7 milioane de lei.

Organizatorii campaniei „Cere bonul fiscal!” ofera si premii de cate 15.000 de lei

Potrivit ANPCPPS Romania – InfoCons, plata cu cardul ofera posibilitatea  fiscalizarii tranzactiilor si reduce aproape de zero riscul achizitionarii de produse contrafacute sau care provin din contrabanda . Totodata, utilizarea la plata a cardurilor ofera siguranta cetateanului la cumpararea de  produse ori servicii provenite dintr-un lant de trasabilitate predictibil, sigur, monitorizat si controlat.

Castiguri mari

Campania va debuta pe 1 mai 2015 si se va derula pana in 31 decembrie 2015, iar la extrageri vor participa toate platile realizate la comercianti pe teritoriul Romaniei cu cardurile MasterCard si Maestro. Bonurile fiscale respective vor fi inscrise automat la extragere, iar fiecare tranzactie cu carduri contactless va intra cu sanse duble in tragerea la sorti. Astfel, lunar, vor fi acordate 300 de premii de cate 500 lei, precum si zece premii in valoare neta de cate 5.000 lei. In plus, organizatorii au anuntat ca vor avea loc doua extrageri cu trei premii a cate 15.000 de lei (de 150 de ori mai mult decat media premiilor oferite recent la Loteria bonurilor fiscale organizata de ANAF), iar de Craciun va avea loc o extragere speciala, in cadrul careia vor fi acordate sase premii in valoare de cate 15.000 lei.

 

author avatar
Arpad Dobre
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger