AcasăOldNoua lovitura pentru Posta Romana: polonezii ne instaleaza automate de coletarie

Noua lovitura pentru Posta Romana: polonezii ne instaleaza automate de coletarie

Automatele InPost functioneaza 24 de ore din 24

Dupa ce statul a anuntat ca, din 2014, orice firma poate presta servicii universale in domeniul postal, se anunta o noua lovitura pentru Posta Romana. O firma poloneza va instala in Romania 500 de automate de coletarie.

Automatele InPost functioneaza 24 de ore din 24

ompania Nationala Posta Romana (CNPR), se zbate in prezent sa faca rost de 100 de milioane de lei pentru acoperirea partiala a unor sume restante din activitatea de colectare a numerarului. Dar concurenta nu sta, dimpotriva. Operatorul postal Integer.pl, al doilea ca marime din Polonia, a anuntat ca va monta in Romania in acest an 200 de terminale stradale electronice pentru ridicarea coletelor, si alte 300 in 2014.  Amplasate in zone publice, cu trafic ridicat (supermarketuri, benzinarii, statii de metrou, centre comerciale etc), automatele InPost permit ridicarea 24 de ore din 24 a cumparaturilor comandate prin magazinele online. La plasarea comenzii, clientii opteaza pentru serviciul de livrare InPost si aleg automatul din zona de unde doresc sa ridice coletul.

Fara sa para afectat, seful CNPR, Ion Smeeanu, anunta ca in acest an a reusit pastrarea cotei de piata a institutiei sale…

author avatar
Arpad Dobre
1.052 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger