AcasăOldLoteria privata a bonurilor fiscale

Loteria privata a bonurilor fiscale

Andrei Onel vrea ca tot mai multi romani sa ceara bon fiscal de la comercianti

Loteria bonurilor fiscale, anuntata cu tam-tam de guvern, inca nu a produs efecte, prima extragere urmand sa aiba loc dupa Pasti. In acest timp, un tanar brailean a lansat o loterie privata a bonurilor fiscale si acorda, lunar, un premiu de 1.000 de lei si vrea sa angajeze persoane doritoare sa stranga cat mai multe bonuri fiscale.

Andrei Onel vrea ca tot mai multi romani sa ceara bon fiscal de la comercianti

Andrei Onel, specialist IT  din Braila, stabilit in Bucuresti, a creat un site, tombolabonului.ro, prin intermediul caruia oricine face cumparaturi si solicita bon fiscal poate posta datele pe site-ul mentionat. In urma unei trageri la sorti lunare este desemnat un castigator, premiat cu 1.000 de lei. Onel ofera acest premiu din banii lui, doar din dorinta ca tot mai multi romani sa ceara bon fiscal. Mai mult, tanarul a postat un anunt si pe portalul cu oferte de locuri de munca e-Jobs, adresat persoanelor interesate sa colecteze bonuri fiscale de la diferiti comercianti: magazine, supermarket etc., pe care sa le inscrie la Tombola Bonului de pe site-ul amintit, cu posibilitatea unui castig de 1.000 de lei/luna. Tanarul IT-ist a acordat si luna trecuta un premiu de 1.000 de lei. Cei care vor sa castige trebuie sa intre pe site, sa inscrie numarul bonului, codul casei de marcat si data emiterii, iar in prima zi a fiecarei luni sa verifice rezultatul tombolei.

Premiul de la stat, dupa Pasti

Andrei Onel

Ministerul Finantelor a anuntat ca bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie – 28 martie 2015 vor participa la extragerea organizata de Loteria Romana in 13 aprilie. Fondul de premiere alocat pentru aceasta extragere este de un milion de lei. Detalii pe mfinante.ro.

author avatar
Arpad Dobre
1.186 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger