AcasăOldJoburi sezoniere pentru tineri in Germania

Joburi sezoniere pentru tineri in Germania

Tinerii pot lucra in Germania in domeniul gastronomic, pentru salarii de 1.500 de euro

Studentii, masteranzii si lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic pot aplica pentru o activitate sezoniera in Germania, salariile fiind intre 1.300 si 2.200 de euro brut lunar.

Tinerii pot lucra in Germania in domeniul gastronomic, pentru salarii de 1.500 de euro

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM) anunta organizarea selectiei pentru studentii si masteranzii care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara (minimum doua luni). Pot participa studentii si masteranzii care urmeaza cursuri la zi, la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii. De asemenea, AMOFM dispune, prin intermediul Retelei EURES, de o serie de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania. In acest scop se va organiza selectie la Brasov in luna februarie.

Oferte in domeniul hotelier – gastronomic

Compania germana Europa Park, McDonald’s si Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: bucatar, ospatar, personal in industria gastronomiei de sistem, ajutor bucatar si camerista/roomboy. Sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana. Angajarea se face pe o perioada de noua luni luni, incepand cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1.500  – 2.200 euro brut/luna pentru lucratorii calificati (bucatar, ospatar) si de 1.300  – 1.600 euro brut/luna pentru personalul necalificat (ajutor bucatar, camerista/roomboy, personal in industria gastronomiei de sistem). Detalii, la telefon  021.316.55.08 sau 0758.102.125.

author avatar
Arpad Dobre
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger