AcasăOldGadgeturile de la CES Las Vegas ajung pe piata romaneasca

Gadgeturile de la CES Las Vegas ajung pe piata romaneasca

Romanii pot deja comanda produsele lansate in cadrul evenimentului Consumer Electronic Show (CES) de anul acesta, desfasurat in perioada 6-9 ianuarie, in Las Vegas, SUA.

Cele mai noi modele de telefoane Samsung si Blackberry pot fi livrate in Romania in februarie

La nici o saptamana de la incheierea CES 2015, romanii se pot bucura de cele mai noi telefoane lansate la nivel international. Comenzile pot fi facute prin intermediul QuickMobile, pentru numeroase modele smartphone-uri si gadgeturi.

Telefoane de ultima generatie

SAMSUNG GALAXY A5

Telefoanele Samsung Galaxy A5, cu procesor quad-core Snapdragon 410, display HD de 5 inci si camera foto de 13 megapixeli, precum si Sony Xperia Z2a, echipat cu un display de 5 inci IPS LCD cu touchscreen capacitativ, pot fi deja comandate la pretul de 2.279,90 lei, respectiv 1.699,90 lei. O alta noutate a CES 2015, telefonul Blackberry Classic Q20, este disponibil in oferta QuickMobile la pretul de 2.399,90 lei, in timp ce noul model al celor de la Huawei, Honor 6 Plus, cu un display de 5,5 inci si 3GB de RAM, poate fi comandat la pretul de 1.499,90 lei. Unul dintre cele mai interesante telefoane prezentate in cadrul CES este LG G Flex 2, care ofera un ecran curbat de 5,5 inci, full HD si procesor Snapdragon 810. Acesta este disponibil la QuickMobile la pre-comanda, la pretul de 3.299,90 lei, livrarile urmand sa aiba loc incepand cu luna februarie.

Ceasuri inteligente

In momentul de fata, iubitorii de gadget-uri au la dispozitie ceasul inteligent LG G Watch R, la pretul de 1.699,90 lei, noul model MyKronoz, dar si Sony Smartwatch 3, prezentat de producatorul japonez in cadrul CES. Vestea buna pentru posesorii de iPhone 6 este aceea ca isi pot achizitiona bateria externa Mophie-n, cu preturi incepand de la 439,9 lei. Nu in ultimul rand, pasionatii de fitness isi pot comanda bratarile FitBit, iHealth Edge, Mio Alpha 2 sau Mio Fuse, la preturi cuprinse intre 350 si 750 lei.  „In perioada urmatoare vom fi cu ochii pe lansarile din cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, incercand sa le punem la dispozitia clientilor din Romania imediat dupa incheierea evenimentului”, ne-a declarat managerul general al QuickMobile, Tudor Tiboc.

author avatar
Arpad Dobre
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger