Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Business » Fondul Proprietatea a vandut toate actiunile detinute la Transelectrica

Fondul Proprietatea a vandut toate actiunile detinute la Transelectrica

Autor:

Fondul Proprietatea a vandut, printr-un plasament privat, intregul pachet de actiuni detinut la Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica, respectiv 9.895.212 actiuni ordinare.

 

p 6 Grzegorz Konieczny Fondul Proprietatea Fondul Proprietatea a vandut toate actiunile detinute la Transelectrica

Fondul Proprietatea a vandut, printr-un plasament privat, intregul pachet de actiuni detinut la Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica, respectiv 9.895.212 actiuni ordinare. Pachetul de actiuni plasat de FP reprezinta 13,499% din titlurile Transelectrica. Actionarul principal al Transelectrica este statul roman, prin Secretariatul General al Guvernului, cu 58,6882% din actiuni. Practic, prin aceasta operatiune, FP - in frunte cu reprezentantul administratorului fondului, Grzegorz Konieczny - mai face un pas spre indeplinirea ordinelor principalului actionar, fondurile Elliott Associates, de vanzare pe bucati a Fondului Proprietatea. In ultimul an, FP a mai vandut actiuni detinute la Transgaz, Romgaz si la OMV Petrom.

Pachetul de actiuni plasat de FP reprezinta 13,499% din titlurile Transelectrica. Actionarul principal al Transelectrica este statul roman, prin Secretariatul General al Guvernului, cu 58,6882% din actiuni. Practic, prin aceasta operatiune, FP  – in frunte cu reprezentantul administratorului fondului, Grzegorz Konieczny – mai face un pas spre indeplinirea ordinelor principalului actionar, fondurile Elliott Associates, de vanzare pe bucati a Fondului Proprietatea. In ultimul an, FP a mai vandut actiuni detinute la Transgaz, Romgaz si la OMV Petrom.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-01-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!