AcasăOldEleMMent Palazzo este cea mai scumpa rulota din lume

EleMMent Palazzo este cea mai scumpa rulota din lume

Nu, nu sunt imagini dintr-un film SF, chiar daca par desprinse de acolo. Este creatia producatorului austriac Marchi Mobile si este cel mai luxos vehicul recreational al momentului.

Postul de pilotaj pare potrivit pentru capitanul Picard

Acest iaht pe roti cantareste 20 de tone, are 12 metri lungime si 510 cai putere sub capota  motorului. Desing-ul futurist este creatia lui Luigi Colani iar interiorul stabileste noi standarde in domeniul vehiculelor recreationale de lux. Spatiul util desfasurat pe trei etaje masoara 40 de metri patrati. Este vorba de un mic apartament pentru deplasari in conditii de confort total. Proprietarul dispune, dincolo de echipamente electronice de ultima generatie – care permit modificarea mai multor zone din interior – de o terasa pe acoperis, un cocktail lounge, pardoseli incalzite, sistem multimedia, climatizare controlata.

Forma neobisnuita a vehiculului este creatia lui Luigi Colani

Dincolo de tehnologia imbarcata, design-ul neobisnuit este oferit in trei configuratii posibile: ”naveta” de lux, vehicul recreativ sau vehicul pentru demonstratii comerciale. Forma inedita ii permite si reducerea consumului de combustibil cu 20% comparativ cu cel ale rulotelor traditionale. Un sistem special conceput ii asigura si curatarea interiorului si a exteriorului. Viteza maxima pe care o poate atinge acest palat pe roti este de 150 km/h. Bineinteles, tot ce este metalic in interior a fost suflat cu aur. Producatorul ofera,  tot contra cost, personal de serviciu pe masura dorintelor clientilor. Unde putea fi livrata prima comanda daca nu in Dubai…

Spatiul interior este luminous, modulabil si ascunde o tehnologie de varf

 

author avatar
Tudor Borcea
1.199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger