AcasăOldDe ieri, vaca noastra nu mai e buna pentru rusi

De ieri, vaca noastra nu mai e buna pentru rusi

Roselhoznadzor, autoritatea sanitar-veterinara rusa a dispus interzicerea, de ieri, a importurilor de bovine, carne de vita si produse derivate din Romania, din cauza "encefalopatiei spongiforme bovine". Conform Itar-Tass, o epidemie de encefalopatie spongiforma bovina in Romania, cunoscuta si sub denumirea de "boala vacii nebune", ar fi fost consemnata de Biroul International pentru Epizootii. Ultima interdictie a Rusiei care viza importurile de vite din cauza encefalopatiei spongiforme bovine a fost impusa acum 30 de ani Marii Britanii. Roselhoznadzor a anulat interdictia abia in septembrie 2013. Pe de alta parte, presedintele ANSVSA, Vladimir Manastireanu, a declarat ca exista o suspiciune de "caz atipic" depistat la o singura carcasa.

Roselhoznadzor, autoritatea sanitar-veterinara rusa a dispus interzicerea, de ieri, a importurilor de bovine, carne de vita si produse derivate din Romania, din cauza „encefalopatiei spongiforme bovine”.

Dupa Arabia Saudita, si Rusia crede ca ar putea importa Epizootii de pe plaiurile noastre

Conform Itar-Tass, o epidemie de encefalopatie spongiforma bovina in Romania, cunoscuta si sub denumirea de „boala vacii nebune”, ar fi fost consemnata de Biroul International pentru Epizootii. Ultima interdictie a Rusiei care viza importurile de vite din cauza encefalopatiei spongiforme bovine a fost impusa acum 30 de ani Marii Britanii. Roselhoznadzor a anulat interdictia abia in septembrie 2013. Pe de alta parte, presedintele ANSVSA, Vladimir Manastireanu, a declarat ca exista o suspiciune de „caz atipic” depistat la o singura carcasa.

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger