AcasăOldConversie cu discount a creditelor in franci elvetieni la Raiffeisen Bank

Conversie cu discount a creditelor in franci elvetieni la Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank ofera o reducere imediata cu 10% a soldului creditului

Raiffeisen Bank a anuntat ca extinde oferta de conversie cu discount pentru clientii care au dificultati la plata creditelor in CHF.

Raiffeisen Bank ofera o reducere imediata cu 10% a soldului creditului

Criteriile de acordare a acestei facilitati de conversie sunt urmatoarele:

– credite in CHF cu garantie imobiliara;

– gradul de indatorare al familiei (debitor/codebitor) depaseste 65%;

Titularul de credit care indeplineste aceste criterii poate suna la numarul de telefon gratuit 0800.800.555, de luni pana vineri in intervalul 9.00-20.00, pentru a fi programat intr-una dintre agentiile Raiffeisen Bank.  Programul liniei telefonice mentionate este, in zilele de 24 si 31 decembrie 2015, pana la ora 17.00, iar in zilele de 25-26 decembrie 2015 si 1-2 ianuarie 2016 nu se lucreaza. Documentele necesare, care vor fi obtinute si semnate in agentiile bancii sunt cererea de conversie si acordul de verificare la Biroul de Credite si ANAF.

Etapele ofertei:

1. Reducere imediata a soldului cu 10%;

2. Conversie in lei a imprumutului, la cursul BNR din ziua conversiei;

3. Reducere de dobanda pe restul perioadei contractuale (la nivelul celei mai bune dobanzi in lei oferite de banca, ROBOR la 3 luni + 3%;

4. Reducere cu inca 10% a soldului, pe baza comportamentului bun de plata, 5% dupa primul an si inca 5% dupa al doilea an.

Raiffeisen Bank a precizat ca are mai multe oferte de restructurare a creditelor in CHF pe care le pune la dispozitia clientilor sai inca din 2009. Portofoliul de credite in CHF al bancii este aproximativ 380 de milioane de euro, numarul de imprumuturi fiind in prezent de aproximativ 7.700. Dintre acestea, peste 52% au fost deja restructurate.

author avatar
Arpad Dobre
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger