AcasăOldConace de vanzare la pret de apartamente de lux

Conace de vanzare la pret de apartamente de lux

Cula boiereasca din Balotesti trebuie renovata complet

Pe o piata imobiliara literalmente imobila in aceasta perioada mai apar din cand in cand si chilipiruri, chiar daca e vorba de vechi conace boieresti. O astfel de cladire se vinde in Prahova impreuna cu peste 44 de hectare de padure, la pretul unui apartament in centrul Bucurestiului.

Cula boiereasca din Balotesti trebuie renovata complet

Piata vechilor conace boieresti incepe sa fie reevaluata, in conditiile in care preturile imobiliarelor, in scadere abrupta in ultimii cinci ani, incep sa se stabilizeze, e drept, la cel mult 50% din valoarea de dinainte de 2008. Un top al conacelor boieresti, realizat de specialistii imobiliare.ro releva ca preturile acestor cladiri pot ajunge la cateva milioane de euro, insa exista si superoferte la cateva sute de mii de euro, cu bonusuri-surpriza.

Conacul din Ghiojdeanca-Prahova se vinde la pachet cu o padure

Valor maxime si minime

La Balotesti, langa Bucuresti, se inalta un vechi conac boieresc, cam in paragina, cu 14 camere, la pretul de 2,5 milioane de euro. Conacul are o suprafata de 600 de metri patrati, un teren de 16,9 hectare si are cale de acces catre lacul din comuna. In top mai sunt incluse vechi cladiri boieresti din judetul Timisoara (suprafata 505 mp, teren de 1.581 mp, la pretul de 900.000 de euro), Caras-Severin (900 mp, 22 de camere, teren de 2,75 ha, la pretul de 800.000 de euro), Prahova (980 mp, noua camere, crama, teren de 6.500 mp, la pretul de 519.000 de euro) iar lista poate continua. O oferta speciala atrage insa atentia: un conac din Ghiojdeanca-Prahova, cu 12 camere si un teren de 14,63 de hectare. Pretul este de 300.000 de euro  si include si o padure de peste 44 de hectare de padure.

author avatar
Arpad Dobre
2.414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger