AcasăOldCompaniile vor servicii IT & C cu de toate

Companiile vor servicii IT & C cu de toate

Specialistii in IT & C ofera solutii de marketing online ce pot inzeci veniturile firmelor

Companiile din Romania au inceput sa investeasca mai mult si pe termen lung in campanii de marketing online, orientandu-se catre servicii end-to-end, adica de la dezvoltare software, infrastructura pana la marketing online.

Specialistii in IT & C ofera solutii de marketing online ce pot inzeci veniturile firmelor

Firmele de pe piata locala au inteles utilitatea promovarii in mediul online si au renuntat la campanii punctuale in favoarea strategiilor pe termen lung. Acest lucru a fost observat rapid de firmele care ofera astfel de servicii, printre care si Zitec, care a inregistrat anul acesta o crestere de 20% a cifrei de afaceri a departamentului de performance marketing in fiecare luna a acestui an, comparativ cu perioada din 2014. Performance marketingul vizeaza cresterea vanzarilor si generarea de lead-uri (persoane dispuse sa consume un produs ori serviciu). „Practic, functionam ca un departament de marketing al clientilor nostri, ceea ce inseamna ca ne integram in strategia lor pe termen lung”, ne-a declarat Ioana Slobozianu, Head of Online Marketing Zitec.

Marketing pentru offline

Exista si afaceri in care utilizatorii evita conversia online si trec direct in offline. Utilizatorul suna direct la numarul de pe site, merge in showroom sau prefera sa mearga direct in restaurant, fara sa treaca printr-un proces de rezervare sau sa foloseasca un cupon etc.. „In aceste cazuri, lucram in strans parteneriat cu clientii nostri pentru a obtine indicatorii de performanta din realitatea offline si pentru a optimiza campaniile. Rezultatele ajung sa fie inzecite”, sustine Slobozianu.

author avatar
Arpad Dobre
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger