AcasăOldComerciantii romani isi vand marfa pe Bitcoin

Comerciantii romani isi vand marfa pe Bitcoin

Seful NETOPIA, Antonio Eram, sustine ca tot mai multi comercianti accepta plati cu Bitcoin

Cei care vor sa achizitioneze sejururi, bilete de avion, produse electronice etc. pot plati cu Bitcoin la tot mai multi comercianti din Romania.

Seful NETOPIA, Antonio Eram, sustine ca tot mai multi comercianti accepta plati cu Bitcoin

Platforma completa de plati NETOPIA mobilPay, care ofera comerciantilor posibilitatea de a accepta plati in Bitcoin, a implementat, in mai putin de trei luni, optiunea de plata cu criptomoneda pentru comercianti de top, printre care PcGarage, ComputerGames.ro, F64, Fly-go.ro sau Kartela.ro. In urma implementarii, care nu presupune costuri sau eforturi suplimentare de dezvoltare din partea comerciantilor, clientii pot achita cu Bitcoin orice serviciu sau produs disponibil in oferta magazinului. Mai mult, pentru a incuraja sistemul Bitcoin si a impulsiona platile cu criptomoneda, NETOPIA mobilPay cere, in primul an de la implementare, un comision de doar 0,5% la plata prin Bitcoin. „Ne bucura si ne surprinde deschiderea pe care o au comerciantii romani fata de Bitcoin.

Antonio Eram

Vom continua sa promovam tot ce inseamna comunitate Bitcoin in Romania: dezvoltatori, comercianti si utilizatori”, ne-a declarat Antonio Eram, CEO si fondator NETOPIA mobilPay. El a mentionat ca orice comerciant online partener mobilPay, indiferent de produsele sau serviciile pe care le vinde, poate integra plata cu Bitcoin, tot procesul durand doar cateva ore. Printre cele mai recente si importante nume care au implementat metoda de plata cu Bitcoin este Vola.ro, cea mai mare agentie de turism online din Romania, specializata pe vanzarea de bilete de avion si pachete de vacanta. Cotatia de ieri a criptomonedei pe site-ul coinmill.com indica un nivel de 902 lei/1 Bitcoin.

 

author avatar
Arpad Dobre
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger