AcasăOldCine vinde cele mai profitabile actiuni

Cine vinde cele mai profitabile actiuni

Investitorii pot obtine profituri notabile la bursa prin Market Maker-i

Investitorii de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) pot tranzactiona mai profitabil actiunile a 11 companii, prin brokerii care s-au inscris in noul program al BVB pentru Super si Clasic Market Maker-i.

Investitorii pot obtine profituri notabile la bursa prin Market Maker-i

BVB a introdus in aceasta saptamana un nou program pentru Market Maker-i menit sa stimuleze activitatea de tranzactionare. O componenta a acestui program are in vedere stimularea investitorilor pentru realizarea mai multor tranzactii intraday cu actiunile pentru care brokerul lor este Market Maker.

Titluri frecvent tranzactionate

Primul Market Maker pentru actiuni ale unor companii profitabile pe bursa este Wood & Company Financial Services. Prin intermediul acestuia, investitorii pot tranzactiona actiuni emise de  Banca Transilvania (simbol bursier TLV), BRD (BRD), Electrica (EL), Fondul Proprietatea (FP), OMV Petrom (SNP), Romgaz (SNG) Transelectrica (TEL) si Transgaz (TGN). Investitorii pot tranzactiona aceste titluri si prin intermediul Raiffeisen Centrobank, care, impreuna cu Wood & Company Financial Services, reprezinta categoria Super Market Maker, ce beneficiaza si de reducerea comisioanelor. Totodata, investitorii pot tranzactiona si actiuni ale Erste (EBS), prin Raiffeisen  Centrobank si prin BCR, care este Market Maker Clasic si pentru Fondul Proprietatea, la fel ca IFB Finwest, prin intermediul caruia se pot tranzactiona titluri emise de Ropharma (RPH), precum si de Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

 

author avatar
Arpad Dobre
418 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger