AcasăOldAmCham reclama coruptia si drumurile proaste din Romania

AmCham reclama coruptia si drumurile proaste din Romania

Valeriu Nistor (foto jos), nemultumit de drumurile din Romania

Camera de Comert Romana-Americana se plange de lipsa de competitivitate si subliniaza ca drumurile proaste, birocratia  si coruptia sunt probleme cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania.

Valeriu Nistor (foto jos), nemultumit de drumurile din Romania

Recentul raport al Forumului Economic Mondial releva ca printre problemele cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania se numara coruptia, nivelul taxelor, povara birocratica mare, accesul la finantare, drumurile proaste si infrastructura insuficient dezvoltata, inflatia, instabilitatea politica, precum si munca la negru. „Tabloul economiei globale oferit de Raportul de Competitivitate al Forumului Economic Mondial ramane un instrument relevant pentru companii si guverne. Tara noastra se situeaza inca in urma multor tari din regiune si a statelor membre ale Uniunii Europene”, sustine  presedintele AmCham Romania, Valeriu Nistor.

In viziunea AmCham, masurile concrete pentru cresterea competitivitatii economice includ: revizuirea si modernizarea legislatiei fiscale, mentinerea cotei unice de impozitare si toleranta zero fata de mita.

author avatar
Arpad Dobre
434 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger