AcasăOld„Cablistii destepti” vand curent sub pretul pietei

„Cablistii destepti” vand curent sub pretul pietei

RCS &RDS detine trei parcuri fotovoltaice in comuna braileana Stancuta trei pracuri fotovoltaice

Concurenta dura de pe piata energiei aduce, in sfarsit, efectul dorit: scaderea preturilor, deocamdata doar pentru consumatoii persoane juridice. RCS & RDS, cunoscuta dupa firma de cablu tv cu acelasi nume, a devenit producator de energie regenerabila si ofera clientilor tip business energie electrica sub pretul mediu al pietei.

RCS &RDS detine trei parcuri fotovoltaice in comuna braileana Stancuta trei pracuri fotovoltaice

Firma de cablu tv distribuie energie electrica printr-o companie-satelit, Energiafoto, si a cumparat trei firme care au parcuri fotovoltaice: Energyall Distribution (parc de 5 MW in orasul Insuratei, Braila), Firatelectric (3 MW in aceeasi localitate) si Delalina (parc de 2,74 MW in comuna Gepiu, Bihor). Revenind la Energiafoto, trebuie mentionat ca aceasta firma detine trei proiecte fotovoltaice cu o capacitate de 2,9 MW fiecare (comuna Stancuta, Braila). In prezent, RCS & RDS ofera energie electrica la pretul de 130 de lei/MWh, cu 30 de lei sub pretul mediu de pe piata.

Energie pentru orice business

Pe site-ul firmei de cablu a aparut o noua sectiune, Digi Energy, reprezentantii companiei laudandu-se ca ofera energie mai ieftina oricarei firme. Potrivit  RCS &RDS, nu conteaza cifra de afaceri, atata vreme cat orice companie isi poate reduce costurile cu energia electrica, de la IMM la multinationala. Pentru a incepe negocierile si a fixa conditiile contractuale este necesar, potrivit legislatiei in vigoare, ca solicitantii sa-si exprime optiunea pentru noul furnizor de energie, apoi sa anunte actualul furnizor de energie electrica despre aceasta situatie. Notificarea scrisa se depune la vechiul furnizor cu minimum 21 de zile inainte de semnarea contractului cu noul furnizor.

author avatar
Arpad Dobre
756 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger