Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Bursa din Jakarta s-a prabusit. La propriu

Bursa din Jakarta s-a prabusit. La propriu

Autor:

Un balcon interior al cladirii aflata in capitala Indoneziei a cazut, ieri, peste oameni, cel putin 80 de persoane fiind ranite, a indicat politia indoneziana.

 

bursa 1 720x481 Bursa din Jakarta s a prabusit. La propriu

Incidentul a provocat panică în cartierul de afaceri din capitala indoneziană. Clădirea bursei, aflată în centrul Jakartei, găzduiește și birouri ale Băncii Mondiale, care se află la etajul 12

Potrivit purtatorului de cuvant al politiei indoneziene, Setyo Wasisto, structura s-a prabusit peste parterul celui de-al doilea turn al cladirii bursei, acesta adaugand ca nu a fost vorba de o explozie, asa cum s-a crezut initial. ”Suntem pe cale sa anchetam cauzele dezastrului dar, pentru moment, prioritatea noastra sunt victimele”, a declarat acesta. Imaginile transmise de statiile tv au aratat scene de panica, oamenii strigau si se precipitau spre iesirile imobilului, evacuat la putin timp de la incident care a avut loc in jurul orei locale 12.30, in mijlocul pauzei de tranzactionare. „Membrii bursei sunt conectati si in siguranta. Sistemul bursier nu este afectat”, a declarat seful bursei, Tito Sulistio.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!