Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Bursa de Valori te trimite la lei africani!

Bursa de Valori te trimite la lei africani!

Autor:

Bursa de Valori Bucuresti organizeaza o loterie pentru persoanele care opereaza pe platforma sa, 150 de tranzactii vor fi premiate cu excursii in orasele europene, iar premiul cel mare va fi un safari de sase nopti in Kenya, unde castigatorii vor putea admira, evident, lei adevarati, anunta Profit.ro.

 

safari kenya 80274700 Bursa de Valori te trimite la lei africani!

Un safari în Kenya pentru tranzactiile la bursă

Extragerea pentru calatoria in Africa se va desfasura pe 4 mai, cand se vor implini 150 de ani de la difuzarea monedei nationale, leul romanesc.

Cele 150 de tranzactii vor fi alese aleatoriu, in extrageri lunare,  toti investitorii individuali de la BVB pot participa, cu conditia de a realiza minim o singura tranzactie si maxim100.  Excursiile de tip “city break”, in Munchen, Amsterdam, Istanbul, Catania, Valencia, Milano, Praga, Londra, Berlin, Viena, Bruxelles, Barcelona, dar si in Dubai, vor fi oferite de agentia de turism Paravion.

Loteria  este cea de-a treia initiativa a BVB, dupa competitia virtuala “BVB Invest Quest” si actuala “Condus de randament”(o intrecere de tranzactionare cu bani reali, la care marele premiu este o Dacie Duster) pentru incurajarea participarii publicului la tranzactionari, activitate considerata, in prezent, drept modesta: la 6 luni, doar 15.000 de conturi au inregistrat cel putin o tranzactie.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!