Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Bursa de la Bucuresti incepe ziua cu indicii pe minus

Bursa de la Bucuresti incepe ziua cu indicii pe minus

Autor:

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a deschis sedinta bursiera de joi in scadere cu 1,44%, pe o lichiditate care in prima ora de la deschidere se situa la 1,93 milioane euro (8,25 milioane lei).

 

BVB1 300x225  Bursa de la Bucuresti incepe ziua cu indicii pe minusIndicele BET, al celor mai lichide zece companii tranzactionate la Bursa, a avut un declin de 1,37%, in timp ce societatile de investitii financiare (SIF), grupate in cadrul indicelui BET-FI, au coborat in medie cu 1,89%, potrivit HotNews.

Scadere si la bursele europene

Bursele europene si-au extins pierderile inregistrate in debutul sedintei de joi, afectate de temerile cu privire la criza datoriilor din zona euro si a unei posibile recesiuni la nivel mondial, potrivit AFP.

Bursa din Frankfurt scadea cu 2,97% la ora 9:04 GMT, iar cea din Londra pierdea 2,08%. Indicele principal al pietei din Paris se deprecia cu 3,41%.

In deschiderea sedintei, indicele FTSE 100 al Bursei din Londra pierdea 1,20%, iar indicele Dax al Bursei din Frankfurt cobora cu 1,59%. La Paris, indicele CAC 40 se deprecia cu 1,15%.

 

 
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 12-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!