AcasăNewsBunicuta de 83 de ani va fi reangajata la gradinita din Gorj

Bunicuta de 83 de ani va fi reangajata la gradinita din Gorj

Dupa ce ramasese fara locul de munca pe care il avea la o gradinita dintr-o localitate gorjeana, odata ce povestea sa – una demna de toata pretuirea, de altfel, – a ajuns la urechile presei, bunica Sofia isi va recapata dreptul de a lucra la respectabila varsta pe care o are.

Un anunt in acest sens a venit chiar de la Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, care s-a declarat impresionata de cazul femeii, si in special de faptul „ca la varsta pe care o avea gasea ceva foarte util de facut pentru gradinita din acea localitate”. Mai exact se ocupa de curatenie si ingrijirea cladirii si a curtii gradinitei din localitatea Leurda.

 

Ecaterina Andronescu spune ca a vorbit deja cu inspectorul scolar general de la Gorj pe acest subiect. „Mi-a prmis ca astazi doamna va fi reintegrata si, sigur, se gandeste la sanctiunea pe care directoarea (gradinitei-n.n) o va primi pentru acest gest lipsit de omenie”, a mentionat ministrul Educatiei.

Povestea ajunsa la urechile opiniei publice s-a dorit a fi una laudativa la adresa bunicii in varsta de 83 de ani, care se trezeste inainte de rasaritul soarelui si merge la locul de munca. Multi dintre cei care au aflat cum anume a fost „rasplatit” efortul femeii – si anume ca a ramas fara locul de munca din cauza varstei – se aratasera total dezamagiti de felul cum a decurs cazul impresionant.

sursa foto: igj.ro

author avatar
Cristina Stefan
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger