AcasăNewsBunica baietelului ucis de maidanezi se apara: Cum raspunde acuzatiilor din ultimele...

Bunica baietelului ucis de maidanezi se apara: Cum raspunde acuzatiilor din ultimele zile!

Femeia care i-a avut in grija pe cei doi frati, in ziua in care a avut loc tragedia din zona Parcului Tei din Capitala, in urma careia baiatul cel mic al familiei Anghel a fost omorat de maidanezi, raspunde acuzatiilor ce i-au fost aduse in ultimele cateva zeci de ore.

Bunica fratilor Ionut si Andrei, cea care i-a insotit in parc in ziua dramei, pe 2 septembrie, a vorbit cu reporterii cancan.ro legat de comentariile aparute dupa aparitia in presa a imaginilor suprinse de camerele de supraveghere din zona, dar si despre declaratiile unor „martori”.

Femeia neaga ca ar fi stat pe o banca, band bere sau fumand, cum a fost acuzata. „Eu venisem de la analize, nemancata.. in parc cu copiii. Nu e adevarat (…) Iau medicamente la greu, pentru ca ma dor picioarele, am operatie de hernie, sufar de glanda”, a sustinut Aurica Anghel. Cat despre faptul ca nu a fost surprinsa deloc pe imaginile inregistrate de camerele de supraveghere, bunica le-a raspuns jurnalistilor de la publicatia citata ca nu are un raspuns: „De unde sa stiu de ce nu ma vad acolo, pentru ca nu am vazut parcul decat a doua oara”.

Ionut Anghel a murit, in urma cu trei saptamani, in zona Parcului Tei din sectorul 2 al Capitalei, dupa ce a fost atacat de mai multi maidanezi. Baietelul, aflat in parc impreuna cu fratele cel mare si bunica lor, a disparut din raza vizuala a acesteia din urma si a sfarsit in chinuri cumplite, din cauza ranilor provocate de coltii cainilor comunitari. Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili in ce conditii a pierit copilul in varsta de patru ani. Cazul a iscat indelungi dezbateri publice cu privire la prezenta, pe strazi, a cainilor fara stapan.

Sursa foto: antena3.ro

1.097 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger