Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Bulgarii vor sa intre pe piata asigurarilor RCA

Bulgarii vor sa intre pe piata asigurarilor RCA

Autor:

Doua firme din tara vecina vor sa vanda RCA pe piata autohtona, dar au nevoie de acordul Biroului Asiguratorilor Auto din Romania. Care, deocamdata, nu exista.

 

rca Bulgarii vor sa intre pe piata asigurarilor RCAEste vorba de companiile Euroins  si DallBogg. Prima,  un nume pe piata asigurarilor RCA, inregistrata si autorizata de ASF, a avut mari probleme, din cauza multiplelor reclamatii privind plata daunelor, fiind suspendata, o perioada , acum trei ani, si a inregistrat, in 2015,  pierderi de 300 de milioane de lei. La ora actuala, Euroins se afla intr-un progam de redresare financiara.

DallBogg sustine ca are  peste 170.000 de clienti RCA,  si are in vizor si soferii romani care isi inmatriculeaza automobilele in tara vecina, trimitandu-si, intentiile ASF, inca din luna august. Numai ca, BAAR nu si-a dat acordul pentru intrarea bulgarilor pe piata locala, considerind ca DallBogg, care este prezenta si in Italia si Belgia,  are afaceri reduse in domeniu si un istoric de plata al implicarii in daunele transfrontaliere “nu tocmai bun”.

“Ei sunt foarte activi in relatia cu romanii care isi inmatriculeaza masina in Bulgaria, ceea ce nu este chiar un semn bun, pentru ca sunt cunoscute intarzierile pe care le inregistreaza in caz de dauna, in relatia cu romanii (…) Firma a intrat pe RCA abia pe la sfarsitul lui 2014”,  precizeaza o sursa avizata.


1 Comentariu la Bulgarii vor sa intre pe piata asigurarilor RCA

  1. virgil 78

    Adica sa ne asiguram reciproc conservele, petardele cu 600.000 kilometri la bordComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!