AcasăNewsBulgaria cumpara ”la misto” gaze de sist din Romania

Bulgaria cumpara ”la misto” gaze de sist din Romania

Borisov (dreapta) se da mare alaturi de Putin

Dupa ce a primit un discount de peste 11% la gaz metan de la ”fratele” slav de la Moscova, Bulgaria face ”baza” de Romania. Premierul bulgar sustine ca acum isi permite sa cumpere gaz de sist din tara noastra.

Borisov (dreapta) se da mare alaturi de Putin

Autoritatile bulgare au anuntat ca renunta la constructia centralei nucleare de la Belene din lipsa de bani, pe locul acesteia urmand a se ridica o termocentrala pe gaz. Intors recent de la Moscova, de unde a primit asigurari ca va obtine  gaz metan cu peste 11% reducere, premierul Bulgariei, Boiko Borisov, se tine de glume.

„Daca romanii vand gaze de sist ieftine de la Chevron, de ce sa nu cumparam (din Romania – n.r.), daca le-am interzis aici (in Bulgaria – n.r.)”, a comentat ironic Borisov. Compania Chevron are avizul ministrului mediului, Laszlo Borbely, pentru exploatarea gazelor de sist, ceea ce ar putea contamina panza freatica si apa potabila.

author avatar
Arpad Dobre
264 afisari

3 COMENTARII

  1. Domnule Arpad, eu nu cred că dumneata ești român, că prea tratezi suficient și la mișto subiecte delicate despre avuția națională. Ești cumva din neamul lui Borbely?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger