Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Bugatti din Lego

Bugatti din Lego

Autor:

Lego Technic a prezentat un Bugatti Chiron realizat la scara 1:1, alcatuit dintr-un milion de piese si elemente si expus alaturi de varianta reala a bolidului. Culmea, uriasa jucarie chiar poate rula, dupa cum a constatat si Andy Wallace, pilotul oficial al Bugatti.

 

bugatti 3 Bugatti din Lego

”Bolidul ” Lego atinge 30km/h, deloc rau pentru o jucarie

Asamblarea acestui inedit Lego a durat peste 13.000 de ore de munca. Partea mecanica este departe de performantele unui Chiron, dar Andy Wallace a putut rula cu o viteza maxima de 30 km/h gratie a 2304 de mici motoare electrice si 4032 de roti dintate. Masina a fost asamblata strict doar din piese Lego, fara adezivi sau alte substante.

bugatti 4 Bugatti din Lego

Mașina a fost expusă alături de un model real, într-un muzeu auto din Germania

Interiorul este identic cu cel al lui Chiron iar pedalele si volanul functioneaza. Bugatti Chiron Lego Technic a fost expus la muzeul automobilului Zeit Haus din Wolfsburg, in Germania, unde va sta pana in 6 decembrie alaturi de un model autentic Chiron, astfel ca vizitatorii vor putea vedea cat de mult se aseamana replica celor de la Lego Technic cu modelul de strada. Daca acest model nu este de vanzare, Lego a creat o versiune la scara 1:8 care este disponibil pe magazinul online al companiei la un pret de 350 dolari.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!