AcasăNewsBucurestiul lui Firea, oras antisemit

Bucurestiul lui Firea, oras antisemit

Ministrul israelian pentru Diaspora a dezvaluit rezultatele celui mai avansat sistem de monitorizare a postarilor din social media, care analizeaza continutul antisemit. Surpriza, bucurestenii sunt cam antisemiti.

Astfel, a fost alcatuit topul celor mai antisemite orase, evident, in functie de postarile cu continut antisemit, iar Bucurestiul se claseaza pe locul trei. Software-ul, numit Anti-Semitism Cyber Monitoring System sau pe scurt ACMS, este „cel mai avansat sistem din lume de monitorizare a antisemitismului in timp real”, potrivit ministrului israelian. ACMS analizeaza postarile antisemite din social media si poate detecta cat de mult au fost acestea distribuite, cine anume le distribuie, dar si tarile si orasele care produc cel mai mult continut antisemit. In procesul de scanare a continutului, sistemul foloseste definitia antisemitismului data de Alianta Internationala pentru Memoria Holocaustului. Acesta va monitoriza initial postarile in limbile engleza, araba, franceza si germana, de pe Facebook si Twitter, urmand sa se extinda si in alte platforme si limbi. Pe parcursul unei luni, sistemul a detectat 409.000 postari antisemite, publicate de 30.000 de utilizatori, potrivit ministrului. Pe baza acestora s-a stabilit ca orasele cele mai antisemite sunt Santiago (Chile), Dnipro (Ucraina) si Bucuresti (Romania). Alte orase care au inregistrat continut antisemit semnificativ au fost Paris si Londra, potrivit ministrului. „A venit vremea sa punem o oglinda in fata tuturor celor care ne urasc si sa expunem adevarata fata a antisemitismului modern. De acum inainte vom sti cine este antisemit”, a spus Bennett.

author avatar
Catalin Dumitrescu
276 afisari

2 COMENTARII

  1. de ce???, cum am ajuns asa ??????, totdeauna am fost de partea lor, si suntem, cine face greselile astea fara sa aiba suflet.
    Am cunoscut romani , care si-au riscat viata , ca sa-i apere, acuma suntem declarati si antisemiti?????.
    Cred ca este o rea intentie a UE., su alte natii europene.

  2. Păi țigănușii rumâni urăsc pe toată lumea, toti țigănuși care pun conserve cu murături la Carrefour o injurau pe simona halep ”că de ce a căzut numărul doi mondial”. Asa sunt ei prostuti, negriciosi la față si le plac manelele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger