AcasăNewsBucuresti: Mii de apeluri la Ambulanta, in weekend-ul de Pasti

Bucuresti: Mii de apeluri la Ambulanta, in weekend-ul de Pasti

Mii de bucuresteni au avut nevoie de interventia medicilor de la Ambulanta, dupa ce au facut excese in Sambata Mare si in prima zi de Pasti. Fie ca au avut probleme digestive, fie cauzate de prea mult alcool, oamenii care s-au simtit rau au apelat numarul unic de urgenta -112- cerand ajutor.

Din totalul de 2.318 solicitari, pe langa problemele cauzate de prea multa mancare sau bautura, Ambulanta a fost apelata la acest sfarsit de saptamana si pentru 20 de nasteri, dar si in cazul a 10 tentative de suicid sau traumatisme.

„Din totalul celor 1.400 de urgente, 44 au fost pentru come, mai ales alcoolice. De asemenea, au fost inregistrate de vineri noaptea si pana luni dimineata 284 de cazuri cu probleme digestive, 30 de cazuti in strada, 20 de nasteri, opt accidente rutiere de urgente, zece tentative de suicid, un numar de 77 de persoane avand depresii si stari de agitatie psihosomatica”, a precizat  managerul Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu, potrivit Mediafax.

Potrivit managerului SABI, in ultimele 24 de ore, au fost 1.005 solicitari. De luni dimineata, insa, numarul solicitarilor a crescut.

148 afisari

2 COMENTARII

  1. Din pacate multi nu inteleg ca nu trebuie sa mancam si sa bem atat de mult de Pasti. Uite la ce se ajunge!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger