Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Bucurestenii, nemultumiti de mizeria din orasul lor

Bucurestenii, nemultumiti de mizeria din orasul lor

Autor:

Capitala ramane un oras murdar si prost administrat, peste doua treimi dintre bucuresteni sunt nemultumiti de curatenia orasului in care locuiesc, arata datele publicate de Eurostat dupa un sondaj care a cuprins 109 orase europene.

 

gunoi Bucurestenii, nemultumiti de mizeria din orasul lorLocuitorii Romei s-au declarat cei mai nemultumiti europeni de curatenia orasului lor, doar 9% dintre ei au considerat suficient de curata capitala Peninsulei. Mai putin de jumatate din locuitori erau satisfacuti de curatenia orasului lor in Bratislava (28%), Sofia (29%), Bucuresti (37%), Madrid (38%), Budapesta (39%), Atena (41%), Berlin (45%), Bruxelles (47%) si Paris (49%). Pe de alta parte, orasul Ventspils din Letonia pare a fi campionul curateniei, 99% dintre locuitorii sai au declarat sa sunt foarte multumiti sau mai degraba satisfacuti de curatenia orasului lor. Ventspils este urmat de un alt oras din Letonia Valmiera (97%), Oviedo din Spania si orasul Luxemburg, ambele cu 95%.  In privinta capitalelor statelor Uniunii Europene, Cel putin 80% din locuitori erau foarte multumiti sau mai degraba satisfacuti de curatenia orasului lor in Luxemburg (95%), Viena (90%), Ljubljana (88%), Riga (81%) si Helsinki (80%). Printre orasele din Romania care stau prost la capitolul curatenie se numara si Satu Mare, Focsani, Galati , Alexandria, Zalau, Suceava si Bacau. Capitala se afla pe pozitia 23 in clasamentul national, iar Brasov, Oradea si Sfantu Gheroghe sunt considerate cele mai curate orase.


1 Comentariu la Bucurestenii, nemultumiti de mizeria din orasul lor

  1. Sica Salamandra

    Pai primara Romaniei in loc sa stranga gunoaiele se plange la tembeliziuni ca nu da nimenea cuba cu ea. Prin Zabraut💉 ai trecut cucoana?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!