Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Bucurestenii, in “vizita de lucru” la metrou!

Bucurestenii, in “vizita de lucru” la metrou!

Autor:

Ministrul Transporturilor, Sorin Buse, ii cheama, patriotic, saptamana viitoare, pe bucuresteni sa vada(nu sa foloseasca), dupa 37 de ani, trei statii de metrou din Drumul Taberei, tronson care va fi gata in semestrul doi al anului viitor.

 

Statie Metrou   Titan Bucurestenii, in “vizita de lucru” la metrou!Este vorba de noile statii Favorit, Drumul Taberei 34 si Orizont, de pe Magistrala 5.

“Va invitam la Ziua Portilor Deschise in Drumul Taberei si acolo o sa va punem la dispozitie trei statii de metrou(…), care o sa fie putin mai avansate decat cele de la Straulesti si Laminorului. Vrem sa le aratam bucurestenilor care au fost afectati multi ani de zile de trafic cum o sa arate magistrala. Aceasta va fi gata in semestrul doi al anului viitor, probabil octombrie-noiembrie 2017”, a declarat Buse la Dispeceratul Central Metrorex, unde s-au aniversat 37 de ani de la punerea in exploatare a metroului. Constructia Magistralei 5(Raul Doamnei – Pantelimon) va costa 570 milioane de euro, insa pe aceasta ruta vor circula, deocamdata, trenuri vechi, pana cand Metrorex va reusi sa achizitioneze necesarul de 13 garnituri noi de la firma spaniola CAF!

Se estimeaza ca pentru extinderea si modernizarea metroului, Ministerul Transportului ar avea nevoie de investitii de 7 miliarde de euro.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!