AcasăNewsBrigitte Nielsen, mama a cincea oara

Brigitte Nielsen, mama a cincea oara

Brigitte si actualul ei sot, Mattia Dessi.

La 54 de ani, actrita daneza, fosta sotie a lui Silvester Stallone, a nascut o fetita, Frida, prima sa fiica si primul copil pe care-l are cu actualul ei sot, italianul Mattia Dessi.

Brigitte si actualul ei sot Mattia Dessi

Casatoriti de 12 ani, Brigitte Nielsen si fostul barman italian (actualmente producator tv) si-au spus ”da” in 2006, la Malta. „Suntem extrem de fericiti sa o primim pe frumoasa noastra fiica in vietile noastre”, au declarat Brigitte si Mattia Dessi, revistei People. „A fost un drum lung si a meritat. Nu am fost niciodata mai indragostiti”, au adaugat ei. Inaintea acestei relatii, actrita daneza a avut o relatie si apoi s-a casatorit cu actorul Sylvester Stallone, in 1985, cei doi impartind apoi capete de afis la filmele ”Rocky 4” (1985) si ”Cobra” (1986).

A fost casatorita cu Rambo

Dupa divortul de Stallone, Brigitte Nielsen a inceput o cariera muzicala. In afara de ”Rambo”, Nielsen a trecut si prin bratele lui ”Terminator”: actorul Arnold Schwarzenegger, ambii recunoscand aceasta relatie care ar fi avut loc chiar inaintea casatoriei cu Stallone. Una peste alta, Brigitte Nielsen era deja mama a patru baieti: Julian (34 de ani), nascut din prima casatorie a actritei cu compozitorul danez Kasper Winding, Killian (28 de ani), nascut din relatia cu jucatorul de fotbal american Mark Gastineau, Douglas (25 de ani) si Raoul Jr. (23 de ani), nascuti din casatoria divei cu pilotul elvetian Raoul Meyer.

Dar a trecut si prin bratele Terminatorului

 

author avatar
Bogdan Borcea
1.378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger