AcasăNewsBrasov: Unui barbat i-a fost replantat bratul pe care si-l taiase cu...

Brasov: Unui barbat i-a fost replantat bratul pe care si-l taiase cu un fierastrau

(foto: hotnews.ro)

Un barbat din Covasna se poate declara un norocos: doctorii din Brasov au reusit sa-i replanteze bratul pe care si-l taiase cu un fierastrau circular.

(foto: hotnews.ro)

Medicii de la Spitalul Judetean Brasov au reusit, dupa o interventie chirurgicala de sase ore, sa-i replanteze cu succes barbatului bratul pe care si l-a taiat la un fierastrau circular.

Barbatul de 48 de ani muncea ca zilier in localitatea Zagon, din judetul Covasna, dar miercuri, in timp ce lucra cu un fierastrau circular si-a amputat, din neatentie, antebratul.

„Pacientul a intrat in operatie in jurul orei 13.30. Interventia chirurgicala a durat circa sase ore. A fost vorba despre tehnici de microchirurgie, care nu se pot face cu ochiul liber, ci la microscop si au constat in reconstruireaa vaselor de sange, a nervurilor si a tendoanelor”, a declarat medicul care l-a operat pe barbat, potrivit Realitatea TV. Insa, chinul pacientului nu se termina aici, perioada de recuperare ce va urma, va fi foarte grea. El va trebui sa faca niste controale periodice la sase, noua si 12 luni, urmand ca dupa un an, daca totul decurge bine, sa isi poata folosi mana.

author avatar
Andra Nesu
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger