AcasăNewsBraconier condamnat sa se uite la Bambi in inchisoare

Braconier condamnat sa se uite la Bambi in inchisoare

David Berry a ucis sute de cerbi in trei ani de zile, doar pentru trofee

Un judecator din Missouri a estimat ca pedeapsa dupa gratii nu este suficienta pentru un recidivist.

David Berry a ucis sute de cerbi in trei ani de zile doar pentru trofee

Braconierul , David Berry, va trebui sa se uite cel putin odata pe luna, la lungmetrajul de animatie al lui Walt Disney, devenit celebru in lumea intreaga. Produs in 1942, desenul animat are ca punct de plecare povestea unei caprioare care a fost ucisa de un vanator iar puiul ei, Bambi, ramane orfan.

This undated photo provided by in Lawerence County Sheriff in Mt Vernon Mo shows David Berry Jr Berry was ordered to watch the Walt Disney movie at least once each month during his one year jail sentence in what conservation agents are calling one of the largest deer poaching cases in state history Lawrence County Prosecuting Attorney Don Trotter says the deer were killed for their heads and their bodies were left to rot Lawerence County Sheriff via AP

Bambi invata apoi sa supravietuiasca fara mama, inconjurat de prietenii sai din padure, intre care celebrul iepuras Panpan. Filmul produs de Disney l-a impresionat si pe Steven Spielberg acesta devenind fan.David Berry va fi obligat sa se uite la Bambi in timp de un an cat va sta in inchisoare, pedeapsa primita in urma unei anchete oficiale calificata drept ”una din cele mai importante facute in statul Missouri in materie de braconaj”. Berry si alti membri ai familiei sale, au fost acuzat ca ucis sute de cerbi pe o perioada de trei ani. ”Cerbii , masculi, erau ucisi ilegal, in special noaptea, capetele erau taiate pentru trofee iar restul corpurilor erau abandonate la fata locului”, a explicat procurorul comitatului Lawrence, Don Trotter. David Berry va trebui sa faca prima vizionare a lui Bambi inainte de 23 decembrie, urmata de cel putin o vizionare pe luna, dupa, se arata in decizia magistratului Robert George. Berry a mai fost condamnat la 120 de zile in Barton County pentru incalcarea regimului armelor si munitiei. Atat el cat si tatal sau au ramas fara permis de vanatoare.

author avatar
Tudor Borcea
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger