Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Boureanu, plangere penala impotriva politistilor

Boureanu, plangere penala impotriva politistilor

Autor:

Dupa recentul episod din plin centrul Capitalei, in urma caruia s-a ales cu leziuni la ureche si la nas, Cristian Boureanu a depus o plangere penala la adresa politistilor care faceau parte din echipajul care a oprit masina in care se afla, alaturi de iubita sa.

 

CRISTIAN BOUREANU FANE 15 Boureanu, plangere penala impotriva politistilorO confirmare a acestei actiuni a venit chiar din directia avocatei fostului parlamentar, Luiza Popescu, care a explicat faptul ca plangerea penala a fost inregistrata la Parchetul Judecatoriei sectorului 1, vizand suspiciuni de lovire si alte violente. Aparatoarea legala a lui Boureanu a precizat si ca, avand in vedere ca nu cunostea, la momentul respectiv, identitatea politistului pe care il acuza de lovire, plangerea a fost inregistrata la adresa intregului echipaj, formata din 8 oameni ai legii.

Dupa episodul din noaptea de joi spre vineri, Boureanu a ajuns la spital in stare grava (DETALII AICI), fiind ulterior arestat preventiv, masura pe care avocata fosutlui deputat a confirmat ca a contestat-o deja.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!