AcasăNewsBoureanu, in stare grava

Boureanu, in stare grava

Cristi si Laura trec, mai nou, printr-o mare cumpana

Un incident ce a avut loc noaptea trecuta tarziu, in plina strada, l-a trimis pe Cristi Boureanu pe un pat de spital de la Floreasca. In stare grava. 

Cristi si Laura trec prin momente cumplite 

UPDATE: Iubita lui Cristi Boureanu, Laura Dinca, cauta cu disperare os pentru inlocuirea celui rupt de la urechea partenerului de viata.

–-

Totul s-a intamplat in centrul Capitalei, cand masina in care se aflau fostul deputat si tanara lui iubita, Laura, – autoturism condus de soferul acestuia – a fost oprita de un echipaj de politie, pentru ceea ce parea a fi un control de rutina. Situatia a degenerat, insa, iar totul s-a transformat intr-un scandal dubios, soldat cu traumatisme grave in cazul lui Boureanu.

Din cate a precizat public Monica Tatoiu, despre care se stie ca este o prietena de suflet a cuplului, dupa episodul de la Piata Charles de Gaulle, fostul parlamentar s-a ales cu nasul rupt, cu bule de aer pe creier si cu un os fracturat la ureche.

Dupa cum se poate vedea din imaginile transmise de televiziuni, din momentul incatusarii lui Boureanu -dupa ce deja incasase primul pumn -acesta din urma era pe picioare si nu prezenta vreun semn din cele descrise de prietena de familie a celor doi indragostiti. Ce s-a intamplat in sectia de politie unde a fost dus Boureanu, dupa ce a fost ridicat din strada, nu stim exact, ca atare nu ne putem pronunta. Cu siguranta o ancheta va stabili cu exactitate cum au stat lucrurile. Dar ce stim sigur e ca Boureanu a iesit din sectia de politie cu multiplele traumatisme cranio-cerebrale grave la care facea referire Monica Tatoiu, fiind luat de o salvare – care a fost chemata, atentie! – chiar de catre oamenii legii si dus la Floreasca.

Ne putem, astfel, intreba ce i-a determinat, totusi, pe politisti, sa cheme salvarea? Oare faptul ca pur si simplu tasnea sangele din nasul si urechea lui Boureanu? Ce a patit fostul parlamentar in sectia de politie? Ar mai fi de precizat faptul ca ipoteza unei agresiuni este intarita, de asemenea, si de spusele unui martor al incidentului, care sustine ca politicianul a primit un pumn in plina figura, in strada, inainte de a fi dus la sectia de politie.

author avatar
Andrei Coman
862 afisari

2 COMENTARII

  1. Ba neneorocitule, asta e articol? Intreaba-l, ba, pe Boanchis cum se scrie (sau pe Iliescu Nic)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger