AcasăNewsBotezatu vorbeste despre varianta ca focul sa fi fost pus intentionat: N-au...

Botezatu vorbeste despre varianta ca focul sa fi fost pus intentionat: N-au exclus-o nici pompierii

Chiar daca nu are o certitudine in aceasta privinta, avand in vedere ca investigatia menita sa scoata la iveala conditiile in care a izbucnit si s-a propagat incendiul care a distrus Bamboo e in plina desfasurare, Catalin Botezatu a subliniat faptul ca o varianta luata in calcul de apropiatii clubului este aceea ca focul ar fi fost pus in mod voit.

Printre argumentele care sa sustina o astfel de varianta ar fi faptul ca in incaperea in care se crede ca ar fi pornit dezastrul – o anexa dezafectata – nu erau nici prize, nici sursa de lumina. „Exista o ipoteza- pe care n-au exclus-o nici pompierii, nici anchetatorii – ca a fost pus intentionat – doarece era o incapere in care nimic nu putea lua foc (…) nu avea acces nimeni acolo (…) era deschisa in permanenta deoarece era si ea dotata cu o iesire de evacuare”, a mentionat designerul, intr-o conferinta de presa la care au fost prezenti atat actionarul clubului, Joshua Castellano, cat si avocatii localului.

Totodata, Botezatu a exclus categoric ipoteza ca incendiul sa fi fost declansat de o tigara. „Nu a fost o scanteie in club, a fost numai fum”, a anuntat, la randul sau, Castellano.

224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger