Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Boss-ul Porsche, in vizita la Bugatti

Boss-ul Porsche, in vizita la Bugatti

Autor:

Wolfgang Porsche, fiul fondatorului celebrei marci de autoturisme sport din Stuttgart si presedintele Consiliului de Supraveghere al Porsche AG, a fost primit la sediul Bugatti, in Alsacia.

 

porsche mare Boss ul Porsche, in vizita la Bugatti

Wolfgang Porsche (dreapta) a fost primit la atelierele Bugatti din castelul Saint-Jean de Stephan Winkelmann, PDG-ul marcii franceze

O vizita apreciata ca ”istorica”, la Molsheim, unde se fabrica ultraexclusivele modele ale firmei franceze. Primit de Stephan Winkelmann, presedintele Bugatti, fiul lui Ferdinand ”Ferry” Porsche a putut vedea toate instalatiile Bugatti din atelierul aflat in castelul Saint-Jean. Wolfgang Porsche a profitat si de mici excursii la bordul unor modele istorice Bugatti, precum Bugatti Type 35 care a dominat sportul auto in 1920 si Bugatti Type 56, primul model electric al marcii ce poarta semnatura lui Ettore Bugatti. Wolfgang Porsche s-a urcat apoi la bordul modelelor actuale Bugatti: Chiron si Divo.

bugatti1 Boss ul Porsche, in vizita la Bugatti

Oaspetele a testat modele de epoca Bugatti care au scris istorie

”Dr. Wolfgang Porsche se numara printre cele mai influente personalitati, nu numai in sanul grupului Volkswagen, dar si in intreg sectorul automobilelor. Avand o lunga experienta in cele mai inalte functii, demonstreaza si astazi o pasiune nealterata, demna de cei mai mari entuziasti ai automobilului”, a declarat  Stephan Winkelmann. ” A fost, deci, un privilegiu pentru noi si o onoare sa-i prezentam domnului Porsche atelierele din Molsheim si de a-i permite cu aceasta ocazie sa se entuziasmeze din nou pentru marca noastra”, a adaugat el.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!